Bibliotheken & instellingen


Nieuws

   

Ontwikkeld voor verschillende leeftijden

Iedere leeftijd kent een eigen taalniveau. Voor een kind van 7 jaar bijvoorbeeld, bevat een pagina op Wikipedia veel abracadabra terwijl een volwassene al veel beter de juiste zoekresultaten uit Google weet te pakken.

Winkler Prins online heeft daarom drie verschillende versies ontwikkeld, die de verschillende leeftijdsgroepen bedienen. Helder, toegankelijk maar nooit kinderachtig. De navigatie is eenvoudig en intu├»tief. Kinderen kunnen direct, zonder uitleg aan de slag met Junior Winkler Prins online. De vormgeving is aantrekkelijk en nodigt uit tot rondkijken waardoor zij ongemerkt veel leren.Een extra prettige bijkomstigheid is dat zij vrijuit kunnen zoeken zonder het risico te lopen op ongepaste of commerciële informatie te stuiten. Winkler Prins online leert kinderen omgaan met zoekmachines en brengt hen de nodige webwijsheid bij.

Voor jongeren biedt Studie Winkler Prins uitgebreidere informatie over meer onderwerpen zodat zij verder kunnen zoeken en de encyclopedie eenvoudig kunnen gebruiken bij het maken van profielwerkstukken en het voorbereiden van projecten. Een statistiekmodule en het Periodiek Systeem der Elementen maken deze informatiebron compleet.

Grote Winkler Prins online geeft volwassenen toegang tot nog veel meer onderwerpen waardoor zij eindeloos kunnen blijven browsen. De interne en externe links helpen om snel de gezochte informatie en meer te vinden.

    KernwaardenHighlights

Interactieve atlas


  De interactieve atlas van Winkler Prins online toont hoezeer het informatie verzamelen is geëvolueerd sinds de tijd van de oude vertrouwde wereldkaart.
>> Lees verder

Statistiekmodule


  Met de statistiekmodule beschikt u over de actuele, statistische gegevens van alle landen van de wereld.
>> Lees verder
Multimedia


  Juist bij jonge kinderen werkt visuele en auditieve educatie erg effectief.
>> Lees verder

Ontwikkeld voor verschillende leeftijden


  Winkler Prins online heeft drie verschillende versies ontwikkeld, die verschillende leeftijdsgroepen op maat bedienen.
>> Lees verder
 

>> disclaimer   >> colofon   >> privacy   >> over ons   >> contact   >> helpdesk
Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv