Colofon     

Colofon

Vormgeving en techniek:
winklerprins.com & Junior, Studie en Grote Winkler Prins online
Zinder zinder.nl

Teksten:
Dutch Writing dutchwriting.nl

www.winklerprins.com is powered by
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, Houten-Antwerpen

Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek |Het Spectrum bv. Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv is één van de grootste uitgeverijen in het Nederlands taalgebied van algemene boeken. De uitgeverij is bekend door succesvolle uitgaven op het gebied van thrillers, romans, non-fictie, kinderboeken, reisgidsen en naslagwerken. Onze uitgeverij heeft veel sterke imprints; Van Holkema & Warendorf, Van Dishoeck, Spectrum, Van Goor, Van Reemst, Prisma, Winkler Prins en Mana. Naast boekuitgaven publiceert de uitgeverij haar content ook via websites, applicaties en e-books.

© 2010 www.winklerprins.com
© 2010 Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv

Postbus 97, 3990 DB Houten
www.winklerprins.com

Niets van deze uitgave mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder de voorafgaande toestemming van de uitgever en andere auteursrechthebbenden. De redactie is niet aansprakelijk voor gegevens die door derden worden verstrekt.

Een bezoeker van winklerprins.com mag geen auteursrechtelijk beschermd werk of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv (ook niet via een eigen netwerk).

   

 

>> disclaimer   >> colofon   >> privacy   >> over ons   >> contact
Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv