Privacy     

Privacy

Winkler Prins respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de gegevens die u ons verstrekt uiterst vertrouwelijk worden behandeld.

Wij hebben uw persoonlijke gegevens nodig om u zo snel en gemakkelijk mogelijk een (proef)abonnement en/of instellingslicentie te kunnen verstrekken. Bij registratie van (proef)abonnementen en/of instellingslicenties behoudt Winkler Prins het recht om contact op te nemen om naar uw bevindingen over het product te vragen. Winkler Prins zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden distribueren behalve als deze betrokken is bij het verstrekken van een (proef)abonnement, een instellingslicentie of de evaluatie hiervan. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Als u een (proef)abonnement of instellingslicentie afneemt, hebben wij uw e-mailadres en een telefoonnummer nodig. U kunt zich te allen tijde uitschrijven uit ons proefabonnementbestand door een mail te sturen naar info@winklerprins.com.

Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief hebben wij uw e-mailadres nodig. Door middel van de nieuwsbrief houden wij u automatisch op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, aanbiedingen en acties rondom Winkler Prins online. Als u niet langer prijs stelt op de nieuwsbrief, kunt u zich te allen tijde uitschrijven. U kunt de link om u uit te schrijven, vinden onderaan de Winkler Prins nieuwsbrief.

Als u uw inloggegevens kwijt bent geraakt, kunt u deze opnieuw aanvragen via het e-mailadres: info@winklerprins.com.

Wij bewaren uw gegevens op een Secure Server. In uw Winkler Prins account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, naam van de (onderwijs)instelling, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens. Gegevens over het gebruik van deze site en de feedback die we ontvangen van onze bezoekers, helpen ons om de site te verbeteren.


Wijziging Privacy Beleid
Wij houden ons aan de huidige wetgeving rondom het Privacy Beleid. In het geval dat wijziging van ons Privacy Beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

   

 

>> disclaimer   >> colofon   >> privacy   >> over ons   >> contact
Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv