Voortgezet onderwijs

Nieuws

   

Interactieve atlas

De interactieve atlas van Winkler Prins online toont hoezeer het onderwijs is geëvolueerd sinds de tijd van de oude vertrouwde wandkaart.

Het opdoen van topografische kennis wordt opeens een spannende en leerzame belevenis, dankzij de mogelijkheid de labels uit te schakelen. Op drie hoofdkaarten, Nederland, Europa en de wereldkaart kan worden ingezoomd. Bij Nederland zelfs extra diep. Afstand meten is een kwestie van twee muisklikken. Met uw muispositie leest u eenvoudig de lengte- en breedtegraden af.

Een plaats zoeken gaat snel en eenvoudig. Voer de plaatsnaam in en de atlas opent direct de kaart met de gezochte positie.

    KernwaardenHighlights

Interactieve atlas


  De interactieve atlas van Winkler Prins online toont hoezeer het onderwijs is geëvolueerd sinds de tijd van de oude vertrouwde wandkaart.
>> Lees verder

Statistiekmodule


  Met de statistiekmodule beschikt u over de meest recente statistische gegevens van de landen van de wereld. Zet de gegevens van twee, drie of vier landen naast elkaar om te vergelijken en toon het resultaat in een grafiek.

Inzetbaar via ELO


  Wie gebruik maakt van een ELO heeft aan Winkler Prins online een uitstekend hulpmiddel ter voorbereiding of verdieping van de lessen. Aanvullende illustraties, foto’s, geluiden, video’s en kaartmateriaal uit de atlas kunt u eenvoudig klaarzetten in de ELO.

Multimedia


  Winkler Prins online heeft een schat aan multimedia te bieden: video's, geluidsfragmenten en prachtige bewegende animaties. Maar ook anatomische en technische illustraties. De multimedia items zijn rechtstreeks verbonden aan het bronartikel, zo heeft u zonder zoeken altijd een relevant geluidsfragment of video bij de hand. Dat is prettig werken

 

>> disclaimer   >> colofon   >> privacy   >> over ons   >> contact   >> helpdesk
Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv