Voortgezet onderwijs

Nieuws

   

Multimedia

Juist bij jonge kinderen werkt visuele en auditieve educatie erg effectief.
Junior Winkler Prins online bevat vele foto's en illustraties en zorgvuldig geselecteerde video's en animaties waarmee kinderen aangesproken worden op een manier die beklijft. Groot voordeel is dat de video's en geluidsfragmenten rechtstreeks bij het bronartikel staan, altijd relevant en zo gevonden. De vormgeving past bij de belevingswereld van deze leeftijd en nodigt uit om verder te bladeren.

Studie Winkler Prins online en Grote Winkler Prins online gaan nog een stapje verder. Met nog eens 1500 foto's en illustraties en 150 filmpjes en animaties, worden de leerlingen extra geprikkeld. Deze versies nodigen uit om te blijven rondneuzen. Bovendien hebben deze versies een statistiekmodule en een module voor het periodiek systeem der elementen.

    KernwaardenHighlights

Interactieve atlas


  De interactieve atlas van Winkler Prins online toont hoezeer het onderwijs is geëvolueerd sinds de tijd van de oude vertrouwde wandkaart.
>> Lees verder

Statistiekmodule


  Met de statistiekmodule beschikt u over de meest recente statistische gegevens van de landen van de wereld.
>> Lees verder

Inzetbaar via ELO


  Wie gebruik maakt van een ELO heeft aan Winkler Prins online een uitstekend hulpmiddel ter voorbereiding of verdieping van de lessen.
>> Lees verder

Multimedia


  Winkler Prins online heeft een schat aan multimedia te bieden.
>> Lees verder

 

>> disclaimer   >> colofon   >> privacy   >> over ons   >> contact   >> helpdesk
Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv